Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille ja onnea 100-vuotiaalle Suomelle!

ansioristi Collage_Fotor

Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö on myöntänyt Suomen Valkoisen Ruusun Ansioristin koulumme puheenjohtajalle Leila Jäämurulle huomionosoituksena Suomi-yhteisön eteen tehdystä vapaaehtoistyöstä. Kuvassa lisäksi tunnustuksen hakijat Kim Aaltonen ja Mika Hirvilampi.

Suomi100 juhlatunnelmia Suomi-koululla 2.12.

Suomikoulu 100 askartelu Collage_Fotor
Suomi-koulun lapset askartelemassa pinssejä ja himmeleitä satavuotiaan Suomen kunniaksi.
Suomikoulu 100 todistukset Collage_Fotor
Todistukset lapsille jakoivat koulumme ”pressapari” ohjaajat Sara Mäkinen ja Taylor Thompson.
Suomikoulu 100 tarjoilut Collage_Fotor
Juhlatarjoilut – Katin pullat, Helenan piirakat ja Ninan cocktailtikut – maistuivat kaikille.
Lisää juhlatunnelmia (valokuvat Orvo Välilä).

Saijan, Annukan, Saran ja Taylorin läksiäiset 29.11.

laksiaiset 1117 Collage_Fotor

Suomi-koulu kiittää Saijaa, Annukkaa, Saraa ja Tayloria arvokkaasta vapaaehtoistyöpanoksesta Suomi-koulun hyväksi ja toivottaa kaikille onnea uusiin haasteisiin!

Pimeitä tunnelmia Suomi-koululla 25.11.

Pimea kerta Collage_Fotor

Isänpäivän valmisteluja 4.11.2017

Isanpaiva

Koulumme terveiset Yle Areenalla

Luokkaretkikuvia Kone Oyltä 21.10.

Kone Oyllä riitti nähtävää ja ihmeteltävää. Kiitos isännille ja kaikille osallistujille!
Lue tästä lisää vierailusta.

Viivin ja Sannan läksiäiset 21.5.

Suomi-koulu kiittää Viiviä ja Sannaa ja toivottaa hyvää kesää ja jatkoa Suomeen!

Vapun tunnelmia koululta 29.4.

Käsityöpäivän (8.4.) touhuntaa

Kone tukee Suomi-koulua!

Suuret kiitokset Koneelle, kun he päättivät tukea Suomi-koulun ohjaajien koulutusta ja tulevia koulutuspäiviä Montrealissa (6.-7.5.) $4,000 ’lla. Kuvassa ylhäällä Koneen Allenin yksikön johtajan Jussi Oijalan puolesta shekin luovuttanut JC Almira, Lotta Fagerholm-Toimela (ohjaajien edustaja) sekä Leilä Jäämuru (puheenjohtaja). Alakuvissa Suomi-koulun toimihenkilöitä (edestä ja takaa) valmiina koulutukseen ”Onko kakskytviisvuotisjuhla yhdyssana?” paidoissaan.

Kuvaamataitopäivän tunnelmia 4.3.2017

Liikuntapäivä 4.2.2017

Kuvassa Kunniakonsuli Kenneth Niesman, joka avasi tapahtuman. Oikealla Suomi-koulun aktiiviset ohjaajat (jumppauttajat) sekä koulun lapset ”hassussa juoksukilpailussa”!
Lisää kuvia (Orvo Välilä)

Liikuntapäivän tapahtumia (video – Tero Kiiski)

Traveling Sauna 4.2.-21.2.

120 saunojaa kävi nauttimassa
SISU-saunan upeista löylyistä!
Kiitos kannatuksesta ja
suurkiitos Jouko Sipilä ja Risto Sivula!

Tapahtumaa avusti myös Suomi-Seura Ry / Event is sponsored by Suomi-Seura ry