Aapelit, Koululaiset, Isot koululaiset, Tex-lapset

5-6 -vuotiaat (Aapelit) Oppilas tunnistaa ja osaa nimetä jo suurimman osan kirjaimista ja numeroista. Hän on osoittanut kiinnostusta lukemiseen ja kirjoittamisen harjoittelua kohtaan tai osaa mahdollisesti jo lukea ja kirjoittaa suomenkieltä jonkin verran, mutta ei vielä sujuvasti. Kiinnostunut suomen kielen opiskelusta ja lukemisesta ja on avoin uusille kokemuksille. Lapsi haluaa edistyä suomen kielen taidoissaan ja on valmis haasteisiin kielen oppimisessa.
6-8 -v. (Koululaiset) Oppilas tuntee aakkoset ja osaa lukea ja/tai kirjoittaa suomen kieltä sekä osaa laskea. Hän haluaa kehittää näitä taitoja. Hän on kiinnostunut, avoin uusille kokemuksille, ja valmis haasteisiin suomenkielen oppimisessa.
yli 8 -v. (Isot koululaiset) Oppilas osaa jo lukea sujuvasti suomen kielellä, sekä haluaa ylläpitää ja kehittää tätä taitoa. Hän on kiinnostunut, avoin uusille kokemuksille, ja valmis haasteisiin suomenkielen oppimisessa.
TEX-lapset yli 5 -v. Oppilaan äidinkieli on jokin muu kuin suomi. Häntä tuetaan suomen kielen oppimiseen pienin askelin mm. leikin avulla.

« Takaisin ryhmät ja ohjaajat sivulle