Kirjaston Henkilökunta

Hei, olen Leila Ylinärä-Jäämuru ja toimin Suomi-koulun puheenjohtajana ja pääkirjastonhoitajana. Olen asunut perheeni kanssa Teksasissa jo 21 vuotta. Vapaaehtoistyöt ovat ’elämäni suola’ ja vievät suurimman osan vapaa-ajastani. Suomi-koulun kehittäminen ja lasten/nuorten identiteetin vahvistaminen on yksi tärkeimmistä asioista, joihin haluan paneutua. Suomi-koulun kirjastotyö antaa siihen oivan avaimen, -mikään ei ole niin tärkeää kuin oma äidinkieli ja sen käyttäminen, vaikkapa puutteellisestikin. Toivon voivani auttaa ja kannustaa myös Sinua löytämään kirjojen ihanan ja luvatun maan, joten näemmehän kirjastossa.
iltaleila@verizon.net cell: 214-228 2429

Nina

Hei! Olen Nina Pirhonen. Olemme mieheni ja poikieni kanssa viihtyneet Teksasissa jo yli 13 vuotta. Olen muutaman vuoden autellut kirjastolla sekä Suomi-koulun puodissa ja autan mielelläni edelleenkin. Minut tapaa kirjastolta pääsääntöisesti maanantaisin. Tervetuloa lainailemaan, rupattelemaan, tekemään herkullisia ostoksia tai halutessasi vaikkapa virkistämään ruotsinkielen taitojasi. Nähdään kirjastolla!

 

Sanna-Mari Holopainen

Moro! Olen Sanna-Maria Holopainen, Dallasilaistunut Tamperelainen. Olen asustellut Las Colinasissa mieheni kanssa kohta vuoden verran ja kirjastolla autellut viime keväästä asti. Ennen tänne muuttamista Amerikka oli ehtinyt tulla jo tutuksi vuosittaisten Dallasiin suuntautuneiden lomien lisäksi  Missourissa vietetyn au pair vuoden ja Kaliforniassa ja Rhode Islandilla tehtyjen työharjotteluiden kautta. Minut löytää kirjastolta tiistaisin, nähdään siellä!

 

Mervi Hirvilampi

Hei! Olen Mervi Hirvilampi. Olemme mieheni ja poikieni kanssa viihtyneet Teksasissa jo 17 vuotta. Asumme Trophy Clubissa. Aloitan marraskuun alusta kirjastolla torstaisin, mika onkin nyt uusi aukiolopäivä :-) Tervetuloa!

 

 

 

 

 

Anne Metso

Hei! Olen Anne Metso ja asun mieheni Timon kanssa Southlakessa, jonne muutimme Atlantasta noin vuosi sitten. Atlantassa asuimme yhdeksän vuotta ja sinne jäivät kaksi tytärtämme työn ja opiskelun pariin. Ennen Atlantaa asuimme kaksi vuotta Seattlessa ja sitä ennen vuoden New Jersey:ssa. Suomesta lähdimme vuonna 2000, jolloin muutimme Coppeliin kahdeksi vuodeksi. Ympyrä on sulkeutunut ja meistä on tullut kahden maan kansalaisia.

 

 

 

 

2

Viisitoista vuotta sitten molemmat muutimme perheinemme Teksasiin ja tuosta ajasta puoli vuosikymmentä on hurahtanut kirjastolla /suomipuodissa vapaaehtoistyön merkeissä. Paljon on tavattu mukavia ihmisiä vuosien varrella, ja toivottavasti jatkossakin. Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat!! Tapaamisiin, Inga ja Katri