Suomi-puodin valikoima

Suomi-puoti on auki kirjaston aukioloaikoina, ja sieltä löydät suomalaisia ja pohjoismaisia herkkuja, jotka vaihtelevat kausittain ja sen mukaan kuinka tavarantoimittajiltamme on tavaraa saatavissa.

Valikoimastamme löydät mm.:
– leipätuotteita: Grapevinen leipäkaupan leipomaa aina tuoretta ruisleipää on saatavilla keskiviikkoisin (ei kesäkuukausina)
– Pauligin kahvia: Juhla Mokkaa ja Presidenttiä
– mehuja ja muita juomia: herkullista mustaherukkamehua ja muita mehutiivisteitä saannin mukaan ja joulun aikaan glögiä
– leivonta- ja ruokatarvikkeita: vaniljasokeria, raesokeria, puuroriisiä, taikinapyöriä jne.
– Fazerin suklaata: Fazerin Sinistä, pähkinäsuklaata, tummaa suklaata, Geishaa, Dumlea, Mariannea
– salmiakkia ja lakritsaa: hyllyistä löytyy vaihtelevasti mm. Liitulakuja, Noitapillejä, Pandan lakritsaa, Salmiakkikaloja ja -lantteja sekä muuta hyvää mustan makeisen ystäville
– muita makeisia: hedelmäkarkkien ystäville on tarjolla mm. persikka-ja vadelmakarkkeja

Tervetuloa käymään puodissa ja pakkaamaan mukaasi makumatka tuttuihin pohjoismaisiin tunnelmiin!