POHJOIS-TEKSASIN SUOMI-KOULU

Hyvällä mielellä, suomen kielellä

MIKÄ ON SUOMI-KOULU?

Pohjois-Teksasin Suomi-koulussa opetetaan suomen kieltä ja kulttuuria suomalaisille ja suomalaistaustaisille lapsille. Tarjoamme opetusta 0-16 –vuotiaille, mutta tätä vanhemmatkin voivat osallistua toimintaan esimerkiksi apuohjaajina. Toiminnan rahoitamme perhekohtaisin jäsenmaksuin ja lahjoituksin. Tavoitteenamme on ylläpitää ja kehittää oppilaidemme suomen kielen taitoa tarjoamalla heille suomen kieleen pohjautuvia, oppimista innostavia aktiviteetteja. Koemme tärkeäksi ohjata heitä arvostamaan suomalaisia perinteitä sekä tarjoamme oppilaille mahdollisuuden tutustua toisiinsa. Oppituntien lisäksi ohjelmaamme kuuluvat erilaiset retket, leirit, ulkoilupäivät sekä puistotapahtumat. Koulu on perustettu vuonna 1991 ja enimmillään koulussa on ollut n. 120 koululaista.

Suomi-koulu kiittää kaikkia lahjoittajiaan saamastaan tuesta vuosien varrella.

Koulumme on myös Chapter Finlandia Foundation'ssa

Näyttökuva 2020-4-14 kello 11.40.27 ip..

Suomi-yhteisön hyväksi

KIRJASTO